Filosofie

Vanaf de start in 1986 is ons motto dat Geerlings Tuinen een bedrijf moet zijn waar met plezier gewerkt wordt aan het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van eigentijdse tuinen, waar ruimte is voor originaliteit en creativiteit en waar vakmanschap en kwaliteit voorop staan.

originaliteit,
creativiteit en   kwaliteit
staan voorop

 

Werkwijze

Geerlings Tuinen ontwerpt, creëert en onderhoud tuinen. De totale aanleg inclusief alle denkbare bouwkundige elementen kunnen door ons worden uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met vakmensen en gebruiken alleen materialen en beplanting van een uitstekende en duurzame kwaliteit. De nieuwste ontwikkelingen volgen wij op de voet. Al ruim 20 jaar is dit de solide basis van ons bedrijf. Voor meer informatie over onze werkwijze klikt u hier.
Geerlings Tuinen ontwerpt, creëert en onderhoud tuinen. De totale aanleg inclusief alle denkbare bouwkundige elementen kunnen door ons worden uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met vakmensen en gebruiken alleen materialen en beplanting van een uitstekende en duurzame kwaliteit. De nieuwste ontwikkelingen volgen wij op de voet. Al ruim 20 jaar is dit de solide basis van ons bedrijf. Voor meer informatie over onze werkwijze
 

Medewerkers

Geerlings Tuinen ontwerpt, creëert en onderhoud tuinen. De totale aanleg inclusief alle denkbare bouwkundige elementen kunnen door ons worden uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met vakmensen en gebruiken alleen materialen en beplanting van een uitstekende en duurzame kwaliteit. De nieuwste ontwikkelingen volgen wij op de voet. Al ruim 20 jaar is dit de solide basis van ons bedrijf.
 • Vera Geerlings

  Zij heeft Geerlings Tuinen helpen opstarten en ontwikkelen tot een bedrijf met een uitstekende staat van dienst en een goede naam. Regelt de boekhoudkundige-, commerciële- en personele zaken. Is daarnaast ook moeder van drie kids.

 • Arjan Koogie

  In 2007 als werkvoorbereider bij ons gekomen. Een zorgvuldige voorbereiding van nieuwe tuinprojecten is hem wel toe te vertrouwen. Helpt ook soms bij de aanleg en het onderhoud buiten om binding te houden bij de uitvoering in de praktijk.

  linkedin

 • Rob van Paridon

  Oefent al sinds 1994 zijn beroep als all round hovenier met veel vakmanschap bij ons uit. Streeft bij de aanleg van een tuin naar perfectie en zo efficiënt mogelijk werken. Zijn grote trots is zijn gezin.

 • Erika Jonkers

  Ervaren vakvrouw die binnen ons team al vele jaren haar “mannetje” staat. Naast haar gezin is het met aandacht verzorgen van beplanting haar passie.

 • Peter van de Ploeg

  Binnen ons bedrijf uitgegroeid van een stagiair in 1999 tot een waardevolle all round hovenier nu. Ziet in iedere nieuwe tuin een uitdaging om er iets bijzonders van te maken.

 • Bart Verhoeff

  Is al in 2001 op jonge leeftijd (15) bij ons bedrijf gestart en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een vakman die elk project kan managen. Aanleg is zijn passie maar ook onderhoud heeft zijn interesse.

 • Marcel Spierings

  Al direct na de start bij ons bedrijf komen werken als stagiair. Sinds 1989 een belangrijke vaste waarde binnen ons bedrijf door zijn vakkennis en betrokkenheid. Wil graag zowel bij aanleg als bij onderhoud een goed eindproduct afleveren.

 • Ferry Jansen

  Sinds 2000 gekozen voor het creëren van tuinen. Heeft zich binnen ons bedrijf het vak helemaal eigen gemaakt. Een goede communicatie met de klant vindt hij erg belangrijk. Zijn specialisatie is bouwkundige zaken bij de aanleg.

 

Hans Geerlings

Zijn liefde en gevoel voor vormgeving maken Hans Geerlings tot een gepassioneerd tuinontwerper. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een duidelijke lijnvoering en goede ruimte verdeling. Het levensritme van zijn opdrachtgevers vormt de leidraad voor zijn eigentijdse ontwerpen. Tuinen die moeten passen bij de mensen voor wie ze bedoeld zijn. In een perfecte balans tussen binnen en buiten…
 

Contact

Hecht u veel waarde aan kwaliteit en wilt u een bijzondere tuin? Neem dan contact met ons op voor een oriënterend gesprek waaruit iets creatiefs kan groeien.

Adresgegevens
Herenweg 296
2211 VE Noordwijkerhout
t 0252 - 377 412
f 0252 - 371 551
e info@geerlingstuinen.nl

Route naar Geerlings Tuinen
Voor de kortste route naar Geerlings Tuinen klikt u hier voor GoogleMaps.

Naam:

Telefoon:

E-mail:

Opmerking:

 

Werken bij Geerlings Tuinen

Momenteel hebben we een vacature voor een:

Allround hovenier met een passie voor plantenOpen Solicitaties Indien je denkt een waardevolle aanvulling binnen ons bedrijf te kunnen zijn, kan je ook een open sollicitatie sturen naar info@geerlings-tuinen.nl. Hebben wij belangstelling, dan nemen wij contact met je op.